Az EURONICS – Vöröskő Kft. ajánlata: értékesítő

2023. 09. 07. (07:23)

Egy olyan vállalatról, mely országunkban a második legnagyobb műszaki kereskedő és a legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú webáruházat üzemelteti, nem sok mindent kell elmondanunk neked. Kollégáinknak 34 éve nyújtunk bizonytalan időszakokban is biztos és kiszámítható megélhetést. A több, mint 3 évtized alatt folyamatos fejlesztésekkel mostanra elértük, hogy nálunk a legmodernebb IT és értékesítési rendszereket használhatod. Kik vagyunk mi? Közel 1000 kolléga, 60 áruház országszerte az Euronics csillag alatt. Nálunk megmutathatod, mire vagy képes egy ösztönző környezetben, hiszen az Euronics az eredményeit kiemelkedő teljesítménybérezési rendszeren keresztül Veled is megosztja.

Amiben számítunk rád

Értékesíts úgy, hogy elérjük a havi terveket, vagy akár túl is szárnyalhatjuk azt. A cél az, hogy minél több elégedett vásárló térjen vissza hozzánk. te fogadod a vásárlókat, méred fel az igényeiket és támogatod őket abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb árucikket rajtad múlik, hogy a logisztikai központból érkező áru pontosan átvételre kerüljön, áruátvételi feladataid is lesznek tőled függ, hogy a termékek a polcokra kerüljenek a raktárból nyilván tartod a vásárlók által visszahozott cseretermékeket, megfelelően tárolod a keletkezett csomagolóanyagot, göngyöleget részt veszel az éves leltár lebonyolításában szem előtt tartjuk, hogy fejlődhess, ezért biztosítjuk az oktatásodat (online, vagy a veszprémi központunkban)

Amire szükség lesz az eredményes munkádhoz

minimum 8 osztályos végzettség
kiváló kommunikáció
szellemi és fizikai terhelhetőség

Amiért szeretsz majd nálunk dolgozni

alapbér: bruttó 305 000 Ft + teljesítmény alapú bérezés

Tényleges átlag értékesítő fizetés: bruttó 451 010 Ft (2023. január-július tényleges átlag bruttó fizetések minden bérelemmel és cafeteriával együtt, a teljes hónapot napi 8 órában ledolgozottak tekintetében.)

Béren kívüli juttatásaink:

bruttó 30.000 Ft/hó cafeteria (Szép- és Edenred kártya) próbaidő alatt is, az első teljes hónaptól
lojalitási bónusz már a 6. hónaptól (ennek részleteiről tájékoztatunk az interjún)
utazás költségtérítés
munkaruha

Munkakör betöltése során előnyt jelent

értékesítésben szerzett tapasztalat

Jelentkezés ITT!

Megosztom
Elküldöm mailbe

Munkáltató

EURONICS – Vöröskő Kft.

Teljes név:

EURONICS – Vöröskő Kft.

Székhely:

Veszprém, Pápai út 36, 8200

Web cím:

http://www.euronics.hu/

További állásajánlatok

Tekintsd meg 

aktuális pályázatainkat

Jelentkezz az állásra